Häät muina aikoina (loka-huhtikuu)

Tunnelmointia pihlajanmarjojen, ruskan lehtien ja kynttilöiden valossa ? Vihkiminen lumisessa huvikummussa tai  vaaleanvihreiden hiirenkorvien ympäröimänä ? Häät eivät ole vain kesäjuhla vaan juhlia voi ympäri vuoden! 

Loka-huhtikuun väliseen aikaan sijoittuvissa häissä aitoa vanhan ajan pappilan tuntua pääsee loihtimaan pimeyden ympärille. Oman tunnelmansa luo päätalomme lämpöiset kaakeliuunit sekä lukuisat kristallikruunut ja lampetit, sekä tietty juhlien oma tunnelma. Talviaikana kaikki alueemme rakennukset eivät valitettavasti ole käytössä, mutta pitkään syksyyn sekä kevättä kohti tilojen käyttö laajentuu.  

JUHLATILAT KESÄAJAN ULKOPUOLELLA

Juhlatilamme koostuvat talviaikaan useista eri rakennuksista sekä lähes kolmen hehtaarin pihapiiristä, jotka ovat käytössänne juhlaviikonloppuna. 

- Tilojemme kruunu on vanha Mutasen pappila eli ns. päärakennus. Maksimihenkilömäärä talon sisällä 110 henkeä. ja terassialueilla lisäksi 30 hengen paikat (eri puolin taloa). Terasseja voi käyttää myös talviaikaan, mutta niissä ei ole lämmitystä. Rakennuksessa toimii oma catering-ravintola ja oma baari (anniskeluoikeuksin). 

- Pihapiirimme maalaisromanttinen tanssilato voi toimia juhlien jatkopaikkana lokakuun loppuun asti, mutta tämän jälkeen paikka hiljentyy talviunille. Lato palaa jälleen toimintaan toukokuun alussa.

- Rantasaunallamme vieraanne pääsevät nauttimaan puusaunan lempeistä löylyistä ja Päijänteen virkistävästä viileydestä vuoden ympäri. Rantasaunan käyttö kuuluu hääpakettiimme lauantaina, muina juhlapäivinä lisämaksusta. Saunalta löytyy varusteluja noin 60 hengelle (pyyhkeet, laudeliinat). 

-Päätalon viereen syntynyt pisaranmuotoinen ulkovihkialue antaa mahdollisuuden järjestää vihkitilaisuus myös luonamme. Myös muu tonttimme on halutessanne tähän käytettävissä. 

CATERING JA ANNISKELU

Päätalollamme toimii oma catering-palvelu ja Lounge-baari, joka pitävät huolta juhlienne ajan Teistä ja vieraistanne. Muulla alueellamme ei ole anniskeluoikeuksia, joten omien juhlajuomien tuonti esimerkiksi tanssiladolle tai rantasaunalle on mahdollista. 

Jokainen juhlaruokailu räätälöidään juuri Teidän toiveiden mukaiseksi, Cateringimme loihtii pääasiallisesti kaikki ruoat laktoosittomina ja tarvittaessa myös gluteenittomina. Muut erikoisruokavaliot, allergioiden huomioinen ja toiveet (esim. vegaaninen menu) onnistuvat myös. Baariimme on myös mahdollista suunnitella Teidän näköisiänne drinkkejä ja muita juomasekoituksia.  

KUVA: CHRISTA KÖNÖNEN

KUVA: CHRISTA KÖNÖNEN

Juhlamme oli aivan ihana ja ikimuistoinen! Meille jäi myös sellainen kuva, että vieraamme viihtyivät todella hyvin. Saimme paljon positiivista palautetta hyvästä ruoasta ja kauniista paikasta! Itsekin olimme aivan ällikällä lyötyjä siitä, kuinka kaunista sisällä oli. Voimme lämpimästi suositella Vaarunhovia ❤️

Hääpari 2020

VAARUNHOVIN HÄÄPAKETTITARJOUS
ALKAEN 70€/aikuinen (3-12v -50% ja alle 3v ilmainen)

Sisältäen tiloja ja tarjoiluja seuraavasti: 

Päätalon salien, ulkovihkialueen, rantasaunan ja pihapiirin käyttö

1-2 tapahtuman suunnittelutapaamista

Valittu häämenu (alkoholittomin juomin)

Valkoiset pöytäliinat, astiat ja aterimet

Muuttuva valikoima lainattavia koristeita
(maljakoita, votiiveja, koivukiekkoja yms.)

Tarjoiluhenkilökunta

AV-laitteet

Tilojen siivous

Lisämaksusta myös: 

Iltapalat 
Vuokrattavat laitteet ja rakenteet
(esim. videotykki/kangas, teltat)
Yhteistyökumppanien palvelut
(esim. majoitukset, kuljetukset, kukat, kampaukset, meikit, elämyspalvelut)


 


Onko meidän päivämme vapaa ?
Viereisestä kalenterista näet ajantasaisen varaustilanteemme! 

Mikäli toivomasi ajankohta on vapaa, laita viestiä tai soittele pikimmiten - vuoden 2021 ajat menevät vauhdilla! 


TUTUSTUMISKÄYNNIT JA LISÄTIETOKYSELYT

Tervetuloa myös tutustumaan tiloihimme! Olemme auki tilauksesta, joten jätä viesti alle tai soittele 050 4300 441  niin näytämme tilojamme teille mielellämme!