Häät kesäkaudella (touko-syyskuu)

Tervetuloa viettämään hääjuhlaanne kesäiseen Vaarunhoviin!  Kesäaikana juhlatilojamme koristaa vaaleus ja vihreän eri sävyt, ja muutenkin alueemme luonnonläheisyydessään on upeimmillaan. Käytössänne on kesäaikaan myös laajin paketti tilojamme, joten juhlien järjestelyssä vain taivas on rajana. 

JUHLATILAT KESÄAIKAAN

Juhlatilamme koostuvat kesäaikaan useista eri rakennuksista sekä lähes kolmen hehtaarin pihapiiristä, jotka ovat käytössänne juhlaviikonloppuna. 

- Tilojemme kruunu on vanha Mutasen pappila eli ns. päärakennus. Maksimihenkilömäärä talon sisällä 110 henkeä. ja terassialueilla lisäksi 30 hengen paikat (eri puolin taloa) Rakennuksessa toimii oma catering-ravintola ja oma baari anniskeluoikeuksin. 

- Maalaisromanttinen tanssilato on monien kesäjuhlien jatkopaikka, jossa mahtuu tanssaamaan bändin, DJ:n tai vaikkapa häämusiikkilistan tahdissa yön pimeisiin tunteihin. Ladolla ei ole anniskeluoikeuksia eikä sitä vuokrata erillisesti. 

- Rantasaunallamme vieraasi pääsevät nauttimaan puusaunan lempeistä löylyistä ja Päijänteen virkistävästä viileydestä.  Rantasaunan käyttö kuuluu hääpakettiimme lauantaina, muina juhlapäivinä lisämaksusta. Saunalta löytyy varusteluja noin 60 hengelle (pyyhkeet, laudeliinat). 

-Päätalon viereen syntynyt pisaranmuotoinen ulkovihkialue antaa mahdollisuuden järjestää vihkitilaisuus myös luonamme. Myös muu tonttimme on halutessanne tähän käytettävissä. 

- Kesäaikaan pihapiiristämme löytyy aittamajoitusratkaisuja noin 10 hengelle. Kevään 2021 aikana majoituskapasiteetin on tarkoitus nousta noin 15 henkeen. Lähistöllämme on myös useita mökki-, aitta-, ja leirimajoitusratkaisuja ja lähimpiin hotelleihin on matkaa noin 30 minuuttia. Lähin taksi sijaitsee noin kilometrin päässä meiltä. 

CATERING JA ANNISKELU

Päätalollamme toimii oma catering-palvelu ja Lounge-baari, joka pitävät huolta ruokailun ja pääjuhlallisuuksien ajan Teistä ja vieraistanne. Muulla alueellamme ei ole anniskeluoikeuksia, joten omien juhlajuomien tuonti esimerkiksi tanssiladolle tai rantasaunalle on mahdollista. 

Jokainen juhlaruokailu räätälöidään parien toiveiden mukaiseksi. Cateringimme loihtii pääasiallisesti kaikki ruoat laktoosittomina ja tarvittaessa myös gluteenittomina. Muut erikoisruokavaliot, allergioiden huomioinen ja toiveet (esim. vegaaninen menu) onnistuvat myös. 

KUVA: CHRISTA KÖNÖNEN

KUVA: CHRISTA KÖNÖNEN

Kehuja ja kiitoksia "parhaista ikinä" häistä satelee edelleen ja teillä oli siinä kyllä iso rooli! Jäi tosi hyvä fiilis! 

Hääpari 2019

Hieno, kaunis ja ikimuistoinen päivä ja kaikki meni nappiin! Ruoka oli hyvää, ja vieraatkin sitä kehuivat kovasti. 

Hääpari 2020 

VAARUNHOVIN HÄÄPAKETTITARJOUS
ALKAEN 75€/aikuinen (3-12v -50% ja alle 3v ilmainen)

Sisältäen tiloja ja tarjoiluja seuraavasti: 

Päätalon salien, ulkovihkialueen, tanssiladon, rantasaunan,
grillikatoksen ja pihapiirin käyttö

1-2 tapahtuman suunnittelutapaamista

Valittu häämenu (alkoholittomin juomin)

Valkoiset pöytäliinat, astiat ja aterimet

Muuttuva valikoima lainattavia koristeita
(maljakoita, votiiveja, koivukiekkoja yms.)

Tarjoiluhenkilökunta

AV-laitteet

Tilojen siivous

Lisämaksusta myös: 

Iltapalat 
Majoitukset 
Vuokrattavat laitteet ja rakenteet
(esim. videotykki/kangas, teltat)
Yhteistyökumppanien palvelut
(esim. majoitukset, kuljetukset, kukat, kampaukset, meikit, elämyspalvelut)


 


Onko meidän päivämme vapaa ?
Viereisestä kalenterista näet ajantasaisen varaustilanteemme! 

Mikäli toivomasi ajankohta on vapaa, laita viestiä tai soittele pikimmiten - vuoden 2021 ajat menevät vauhdilla! 


TUTUSTUMISKÄYNNIT JA LISÄTIETOKYSELYT

Kysy lisää! Vastaamme mielellämme. 

Tervetuloa myös tutustumaan tiloihimme! Olemme auki tilauksesta, joten jätä viesti alle
tai soittele 050 4300 441  niin näytämme tilojamme teille mielellämme!